Lite förändring , läs gärna.

 


Ett öppet och ärligt inlägg!

Av någon anledning så har folk slutat köpa mina donationsbilder/videos till den utsträckning som ni var duktiga på förut 🙂 vilket betyder att jag tyvärr måste ändra lite i vad som ingår i prenumerationen 🙂

Vissa videos kommer jag från och med sälja utanför prenumerationen. Ni betalar 79 krediter för två veckor, det ÄR väldigt billigt 🙂 det är 79 krediter, 30% tar bizify och sen skatta 50% på det som är kvar och jag tjänar inte mycket på det (som ni nog kan räkna ut), det är via donationerna som gjort att jag kunnat förbättra och utöka bloggen och ha som fulltidsjobb. Det har varit dåligt med support och jag har behövt prioritera bort bloggen för att satsa på streama, vilket leder till ond spiral.

Jag önskar att ni kunde köpa mina donationsbilder/videos i större utsträckning igen, annars kommer tyvärr bloggen att dö :/ det är ni som köper donationsbilder/videos, sexdagböcker/donerar via paypal som i slutändan får bloggen att fortsätta existera.

Det här ett sätt att ändå försöka hålla prenumerationskostnaden fortfarande låg 🙂

Uppskattar ALLA prenumeranter <3 ni är oerhört snälla och givmilda. Tack alla som på något sätt köpt det jag sålt, <3 försöker mitt bästa att göra er nöjda <3

Detta är inget tigg eller så utan jag vill bara vara ärlig mot er , för dem flesta här har följt mig länge 🙂 ni förtjänar höra sanningen.

Kärlek till Er som på supportar min kanal ❤

För er som känner ni vill supporta:

En bild med mobilen från tvättstugan 😉
Inte superduperbra kvalite , därav priset men jag lovar att de e lite girl next door – vibb över det hela och ni får några fantasier i huvudet 😀

nästa:

Här är VÄLDIGT nära, tror aldrig seriöst ni fått se så här nära men så här svullen blir man när man haft sex en hel helg. Det är rött, svullet och går knappt öppna 😳 Efter detta gick det inte ha mer sex , tyvärr. Haha.

Detta är även för att fira 4 år på bloggen!!! 😀 grattis till mig och er som hängt med så pass länge !

Det är en väldigt närgången bild.
Donationen kostar 424 krediter.

Nästa:

Bild till er som inte vill satsa ALL IN för det riktigt sexiga och heta bilden där man ser svullen Pussy 😉 Finger between lips! Tagen exakt nu!! 😍

9 älskar detta

2 svar på ”Lite förändring , läs gärna.

  1. Gör en extremt bus 3 så kommer det köpas! Det är det vi vill se! Tror du måste bli lite snuskigare för att folk inte ska tröttna:)

    • du har rätt 😀 men jag har min begränsning på hur långt jag går och att jag kan stå för de då får bloggen dö ut istället 🙂 lite trist då ändå folk supportat mina andra också genom tiderna :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.