I badkaret från 2017

Det här klippet har sålts 73(!!!) gånger och jag antar ni ÄLSKAR långa klipp, det är 10 minuter långt klipp i badkaret och det säljer faktiskt än idag, så för er nya får ni gärna kolla in den! 😉

Ska jag tolka detta som att donationsvideosar ska vara minst 8 minuter långa med andra ord? 😀

Skapad: 2017-09-26 04:28:52

Ett 10 minuter långt klipp innan badkaret och under badkarstiden 4 minuter ca när jag tar av mig, 3-3 minuter när jag är i badkaret och sista biten är röv och doggystyle 😀

Det är mycket tuttar så ni som gillar de, go for it 😉 Det är smisk,, det är röv, det är fitta. Det är smek, det är bubblor. Det är doggystyle i badkaret! Det är helt enkelt mycket av allt 😀 Det är fish-eye kameran då den va lättast att hantera.

Naturliga ljud runt om förekommer då jag vill att det ska va så naturligt som möjligt.

3 älskar detta

Ny kostnad och nytt content

Så i och med att jag nu HÖJER priset på prenumerationen så betyder det ju självklart lite förändring på bloggen som gör att det är VÄRT att vara prenumerant.

Nytt:
* 95% av videosarna jag lägger upp kommer vara minst 2 minuter långa.. (ibland är det en kortis i bilen eller kanske en kortis men målet är 95%)
* Bättre kvalité på bilderna. Jag kommer mestadels använda min lilla minikamera från och med nu
* Spela in Videos oftare, helst då med min minikamera
* Siktar på 2-3 inlägg per dag!
,
* Dela med mig mer av livet och får bloggen att bli lite roligare att läsa, om ni anser det?
* Julkalendern kanske kan ingå i år om detta visar sig löna sig? 😀
* Donationsvideorna kommer att bli MINST 8 minuter långt!

Det som förblir:
* Sexdagböckerna, det kommer fortfarande att säljas utanför prenumerationen
* Donationerna kommer säljas separat, dessa kommer också att säljas utanför prenumerationen.

Försöka göra mer sexdagböcker och donationer mer regelbundet. En stor per månad och kanske en liten varannan vecka, men jag behöver er hjälp om tips. Vad vill ni se? Hur vill ni se det? Ja hit me up med allt. Speciell utklädnad? Rollspel? Ibland står hjärnan still och jag behöver er hjälp med tips och trixs. Mer i köket? I sängen? matrummet? Ja ni får gärna komma på massor med idéer för NU KÖR VI! 

Mot bättre blogg, mot bättre bilder, mot bättre ALLT! 

PS. Ni som redan är prenumeranter och förnyar er automatiskt så är det SAMMA pris som när ni började prenumerera. Nya priset är bara för nya prenumerationer som skapas! 

Detta är en testperiod jag kör med till slutet av året. Går det bra behåller vi det, går det dåligt återgår vi till gamla, okey? 😀

11 älskar detta