Januari Rea!

2019, nytt år. Nya dagböcker och nya donationer kommer att komma upp! Så vi kör en rensning på gamla donationer för er som missat, eller vill köpa en gång till och supporta min blogg 🙂 Rabatterna är CIRKA 30% eftersom jag inte helt kan ställa in priset själv utan tar närmsta förinställa 🙂

Ca 30% rabatt! 

Uppladdad: 2018-01-14 09:50:58

Årets första donation är en dildo i duschen 😉 dask och smek med dildo, full tease och mys! Den är efterfrågad så här kommer den, även avsugning av dildon 😉 allt är i olika vinklar och den är 5 minuter lång. Tror ni verkligen kommer älska den! Bättre än den förra skulle jag säga!

Puss och smek😘

Ca 30% rabatt!

Det är en bild på fittan när jag aktivt använder womanizer på fittan, en klitoris leksak med pulserande, sugande funktion som jag starkt rekommenderar till kvinnor som vill uppleva den klassiska ”allra första orgasmen känslan” 😁

 

3 älskar detta