Tidsinställa inlägg

Kan inte alla bara mejla bizify om att lägga till tidsinställnings-funktionen till bizify?

JAG VILL uppdatera till er 3 gånger per dag, men det GÅR INTE med tanke på att bizify inte har lagt till en ”tidsinställa” på bizify.

Man kan följa mig på två ställen, här på wordpress och på microbloggen. Personerna som följer mig på microbloggen får bilderna DIREKT när dem laddas upp och personerna som följer mig på wordpress får bilderna antingen direkt om jag laddar upp via mobilen eller när jag väljer att dem ska publiceras om jag laddar upp från datorn.

Laddar jag upp bilder för att täcka kanske 2 dagar på wordpress bloggen så betyder det att personerna som följer min microblogg får ALLA dessa bilder på en gång och då får dem inga ”färska” fören nästa gång jag laddar upp nya bilder.

Därför blir det hack i uppdateringen för jag har ett fulltidsarbete jag försöker sköta samtidigt och på jobbet får jag inte använda telefonen, därför kan jag inte ladda upp bilder 🙁

Det var det enda positiva med scandal, det var att jag kunde tidsinställa och täcka upp så att ni fick 3 uppdateringar per dag.. Jag vill ha det så, men jag har tjatat på bizify några gånger men dem säger bara ”att dem ska fixa de” men gör det inte 🙁

Förlåt, jag vill verkligen ge er mer uppdateringar men det är så svårt när det inte går att tidsinställa eller det går men då drabbas hälften av mina följare. Jag vill bara ni ska ha förståelse för att varför det blir hackigt, det är inte så att jag VILL det men mina händer är bundna, jag kan inte göra så mycket 🙁 Jag hatar att jag inte kan förinställa inlägg till er, TRUST ME. Jag har varit på bizify.. Aja, kände bara att ni borde få veta, jag jävlas inte lixom med uppdateringen.

9 älskar detta